Imaš do 30 godina, svestan si koliko je važna priroda i životna sredina, voliš filmove i umetnost, raduješ se da naučiš nešto novo, želiš da se družiš sa vršnjacima i stranim gostima, stekneš iskustvo u pripremi festivala? „Green Fest“ je pravo mesto za tebe!U zavisnosti od tvog znanja i iskustva, imaćeš priliku da radiš na pripremi festivalskih aktivnosti, komunikaciji sa gostima i posetiocima festivala, promotivnim, kao i mnogim drugim aktivnostima koje čine ovaj festival jedinstvenom manifestacijom.

Kada postaneš volonter „Green Fest“-a, steći ćeš nova i korisna znanja, postaćeš deo velikog tima punog pozitivne energije, moći ćeš besplatno da uđeš na sve sadržaje festivala, dobićeš sertifikat o volontiranju i odlično ćeš da se provedeš.

A kada završimo festival, napravićemo žurku za ceo tim i podeliti sertifikate svim učesnicima volonterskog programa. Naravno, najbolji volonteri će imati priliku da, i u budućnosti, učestvuju u različitim projektima Centra za unapređenje životne sredine.

Za volonterski program se možeš prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs , najkasnije do 24. oktobra 2018. godine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je najveća zelena manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Deveti festival će biti održan od 13. do 16. novembra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Plastika nije igračka. Promeni igru!”.  Tokom prethodnih osam godina na festivalu je volontiralo oko 350 mladih, a festival je posetilo oko 75000 ljudi.

Festival organizuju Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva kulture i informisanja, Grada Beograda – Sekretarijata za kulturu, Francuske ambasade i Francuskog Instituta kao i uz pomoć mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Podeli... Odaberi svoju platformu!