Vesti

OTVOREN VOLONTERSKI PROGRAM ZA DEVETI GREEN FEST

Imaš do 30 godina, svestan si koliko je važna priroda i životna sredina, voliš filmove i umetnost, raduješ se da naučiš nešto novo, želiš da se družiš sa vršnjacima i stranim gostima, stekneš iskustvo u pripremi festivala? „Green Fest“ je pravo mesto za tebe!

U zavisnosti od tvog znanja i iskustva, imaćeš priliku da radiš na pripremi festivalskih aktivnosti, komunikaciji sa gostima i posetiocima festivala, promotivnim, kao i mnogim drugim aktivnostima koje čine ovaj festival jedinstvenom manifestacijom.

Kada postaneš volonter „Green Fest“-a, steći ćeš nova i korisna znanja, postaćeš deo velikog tima punog pozitivne energije, moći ćeš besplatno da uđeš na sve sadržaje festivala, dobićeš sertifikat o volontiranju i odlično ćeš da se provedeš.

A kada završimo festival, napravićemo žurku za ceo tim i podeliti sertifikate svim učesnicima volonterskog programa. Naravno, najbolji volonteri će imati priliku da, i u budućnosti, učestvuju u različitim projektima Centra za unapređenje životne sredine.

Za volonterski program se možeš prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 24. oktobra 2018. godine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je najveća zelena manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Deveti festival će biti održan od 13. do 16. novembra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Plastika nije igračka. Promeni igru!”. Tokom prethodnih osam godina na festivalu je volontiralo oko 350 mladih, a festival je posetilo oko 75000 ljudi.

Festival organizuju Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva kulture i informisanja, Grada Beograda - Sekretarijata za kulturu, Francuske ambasade i Francuskog Instituta kao i uz pomoć mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Log in