Mapa organizacija i institucija
koje prihvataju donaciju polovne odeće

Mapa – Doniranje odeće2024-04-03T11:48:38+02:00

Predstavljamo vam Mapu organizacija i institucija koje prihvataju donaciju polovne odeće. Prilikom doniranja odeće vodite računa o dostojanstvu osoba koje primaju donacije, i donirajte samo odeću koja je čista, ispeglana i dalje upotrebljiva. Nemojte da donirate pocepanu ili isflekanu odeću.

Na Mapi se nalaze samo organizacije za koje imamo potvrdu da prihvataju donacije u odeći i u toku aktuelne situacije izazvane pandemijom COVID 19.

Ukoliko želite da se i vaša organizacija nađe na mapi, potrebno je da popunite onlajn UPITNIK.

Kliknite na ikonu za više informacija.

Popunite upitnik ukoliko želite da se nađete na Mapi

Više na ovu temu…

Tekstilni otpad nije u modi!

Tekstilni otpad nije u modi

Projekat “Tekstilni otpad nije u modi” realizuje Centar za unapređenje životne sredine u partnerstvu sa Udruženjem građana za održive inicijative, ekološki i društveni uticaj kroz edukaciju i akciju F.FM.

Projekat “Tekstilni otpad nije u modi” se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovoran Centar za unapređenje životne sredine.

EU za tebe
Go to Top